COVID-19 INFO

We worden allemaal geconfronteerd met de gevolgen van de coronacrisis. We zetten even op een rijtje wat dat wil zeggen voor jouw verblijf bij De tuin van Agatha. Wij volgen strikt de maatregelen die de overheid heeft genomen met betrekking tot toerisme en vakantieverblijven.

 

Maatregelen van de overheid

Vanaf 8 juni 2020 is het weer toegelaten om te verblijven in een vakantiewoning. We verwelkomen je graag terug!

Annuleren bij overmacht

Gelden er op het moment dat jij gereserveerd hebt maatregelen die een verblijf niet mogelijk maken? Dan kan je gratis annuleren of een andere datum kiezen.

De Perelaar tijdelijk niet te huur

We hebben ervoor gekozen om De Perelaar tijdelijk nier meer te huur aan te bieden. Dit verblijf bevindt zich in een gemeenschappelijke binnenruimte waardoor we de nodige social distance tussen de gasten van De Notelaar en

De Kerselaar niet kunnen garanderen.

Netheid en social distance

We scoren erg hoog op netheid en onderhoud. Na elk verblijf wordt alles grondig schoongemaakt en verlucht.

We desinfecteren ook alle oppervlakken die vaak worden aangeraakt (zoals deurklinken, kranen, handvaten en werkbladen in keuken en badkamer, venstertabletten, knopjes van schakelaars en afstandsbediening) voordat er nieuwe gasten arriveren. Verder heeft elk verblijf een aparte toegang en een eigen buitenruimte zodat de richtlijn voor sociale afstand perfect kan opgevolgd worden.

Heb je nog vragen?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Stuur een mailtje naar info@detuinvanagatha.be of vul het contactformulier in.